bi-beveiliging
bi-beveiliging

Service

Naast het realiseren van complete beveiligings- en telecommunicatievraagstukken en -oplossingen heeft B+I Beveiliging  de beschikking over een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar is om de meest voorkomende storingen in beveiliging en aanverwante installaties op te lossen.

Hiervoor rijden onze monteurs in goed uitgeruste serviceauto’s en beschikken daarbij over de benodigde gereedschappen en meetapparatuur.

Bovendien hecht B+I Beveiliging grote waarde aan preventief en correctief onderhoud om een zo hoog mogelijke bedrijfszekerheid te kunnen garanderen.

Sinds mei 2015 is B+I Beveiliging naast NCP erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf en NCP erkend Branddetectiebedrijf ook erkend voor het NCP Onderhoudsbedrijf REOB.

Als erkend Onderhoudsbedrijf REOB toont B+I Beveiliging aan blusmiddelen te controleren volgens de gestelde normen,  te beschikken over originele onderdelen om blusstoffen/blusmiddelen te gebruiken bij onderhoud, en daarnaast de benodigde onderhoudsrapportages op te stellen waarin de eventuele vervangingsadviezen technisch worden onderbouwd.

B+I Beveiliging is als NCP erkend branddetectiebedrijf een betrouwbare partner bij alle brandveiligheidsvraagstukken. Met onze BMI 2011 certificering is onze klant verzekerd van het juiste advies conform de meest recente regelgeving. De specialisten binnen B+I Beveiliging kunnen het project van A tot Z begeleiden. Daarbij wordt er gestreefd naar een duidelijk en inzichtelijk veiligheidsplan voor alle belanghebbende partijen.