Over ons

B+I Beveiliging is een dynamisch en betrouwbaar bedrijf dat zijn klanten volledig ontzorgt op het gebied van beveiliging/security.

B+I Beveiliging biedt vooruitstrevende en innovatieve totaaloplossingen die bestaan uit het leveren, installeren en onderhouden van brandmeld-, ontruimingssystemen- inbraakbeveiligings-, toegangscontrole- en camerasystemen.

BORG TECHNISCH BEVEILIGINGSBEDRIJF

B+I Beveiliging is BORG gecertificeerd. Dat betekent dat wij na uitvoering van beveiligingsmaatregelen een BORG-certificaat of een BORG-opleveringsbewijs uit mogen geven. Hiermee kan een relatie aantonen dat zijn inbraakbeveiliging deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden.

Als CCV erkend branddetectiebedrijf en brandmeldonderhoudsbedrijf bedrijf verzorgt B+I Beveiliging het gehele traject m.b.t. automatische brandveiligheid denk hieraan aan contacten met de plaatselijke autoriteiten, het opstellen van een PVE, het ontwerpen van de installatie, de aanleg , het (her)certificering en het onderhoud van de installaties.

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij beschikken over een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar is, om de meest voorkomende storingen in beveiligings- en aanverwante installaties op te lossen.

B+I Beveiliging hecht grote waarde aan preventief en correctief onderhoud; dit verhoogt de bedrijfszekerheid van de installaties!